Home » Werkwijze

Mijn werkwijze

Leuk dat ik jou, jouw familie of jouw event op de gevoelige plaat mag vastleggen! Zin in! Het is wel handig om te weten hoe ik werk; dus dat leg ik je graag uit.
Een persoonlijke benadering , Brabantse gezelligheid met een flinke dosis humor en ‘zijn zoals je bent’ onderscheiden mij als fotograaf.
Het is voor mij belangrijk dat wij een goede klik  hebben. Want dan merk je niet eens dat ik er ben. En geloof me, relaxt voor de camera = kei skône foto’s !


Boeken

Feestje in mijn mailbox! Want ik krijg een berichtje dat jij een fotoshoot bij me wilt boeken.  Binnen een week neem ik telefonisch contact met je op. We bespreken de definitieve kosten van de shoot, ik vraag of je een locatie in je hoofd hebt (zo niet, dan kan ik je helpen een geschikte plek te vinden), we plannen een datum en de fotoshoot staat vast. Whoop whoop! 


Alle info op een rijtje.

Tijdens het telefoongesprek vertel ik heel veel. Zo veel, dat ik alle info  (datum, tijdstip en locatie) nog een keer via de mail toestuur. Ook zal ik wat fashionadvice geven over kledingvoorkeuren, kleuren, enzovoorts. Een trui met vijftig tinten groen tijdens een fotoshoot in een bos is namelijk niet zo heul handig ;-)
Kortom: een duidelijk beeld van wat ik van jou verwacht en wat jij van mij mag verwachten. En ja, het is wel een overload aan informatie, maar alles voor een gave foto! Heb je dan alsnog vragen – dat kan hoor – bel, app, mail me of stuur me een kaartje ;-)


Tijd voor de shoot!

Lights, camera, action…het is tijd voor de shoot!
Op de afgesproken datum ontmoeten we elkaar op de locatie van de fotoshoot. Samen checken we de omgeving en begin ik met het schieten van plaatjes. Heel casual, heel relaxt.
Tussendoor kletsen we de oren van elkaars kop, laat ik je wat previews zien en zal ik toffe tips & tricks delen zodat je nóg beter op de foto staat.  De ene keer heb ik één uur nodig, de andere keer ben ik vier uur bezig. Voor mij maakt het niet uit hoe lang we over de fotoshoot doen. Voor jou uiteindelijk ook niet, want de prijs blijft hetzelfde. Service van de zaak! Pas als jij tevreden bent, ben ik het ook.
Na afloop van de fotoshoot geef ik je een indicatie wanneer je de foto’s kunt verwachten. Kun jij met een gerust hart naar huis toe.


Een foto zegt meer dan duizend woorden....

Thuis kruip ik achter mijn laptop en ga ik op zoek naar foto’s waar jij op staat zoals jij bent.
Die meer zeggen dan duizend woorden. En die natuurlijk scherp zijn.
Uit de 200-300 foto’s die ik geknipt heb, maak ik een selectie van zo’n 40-50 foto’s .


De foto's zijn van jou!

De door mij geselecteerde foto’s zet ik op een USB-stick, maar niet voordat ik ze van mijn logo heb voorzien. Een persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk: ik lever de USB-stick graag bij jou thuis af! Als ik bij je langskom – ik bel je van tevoren op om een afspraak te maken – kunnen we meteen het financiële gedeelte afwikkelen. Contant of met een Tikkie; na de betaling zijn de foto’s helemaal van jou. Enjoy!


Welke vind jij het mooist?

Als kers op de taart mag jij ook nog kiezen welke foto’s er naar de bewerkingsronde gaan. Smaken verschillen immers.
Hoe gaan we dat aanpakken?

  • jij kiest ca. 10 foto’s uit door middel van het doorgeven van de fotonummers;
  • deze foto’s bewerk ik professioneel;
  • ik zet mijn logo niet op deze foto’s;
  • via WeTransfer stuur ik jou de foto’s toe.

Hopelijk ben je kei blij met alle foto’s. Als je ze op social media plaatst – vraag wel even goedkeuring aan degenen die ook op de foto staan #avg – vind ik het leuk als je mij tagt.
Als je dan nog mij een review wilt geven hier op de website, ben ik helemaal happy!
Tot slot hoop ik je nog een keer terug te zien voor mijn lens.


“Supergezellige en relaxte shoot!”

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of wil je een afspraak maken?
Neem dan contact met me op!